Videóval

2022.04.08. 11:17

„Bármikor jöhet a bébi, ha szeretne” – Megyeri Csilla készen áll az anyaságra

Az influenszer édesapja elvesztéséről is beszélt Palik Lászlónak.

Forrás: YouTube / Palikék Világa by Manna

Palik László kérdezte nemrég Megyeri Csillát a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna futós-beszélgetős műsorában, a Margit-szigeten készült interjúban a hajdú-bihari kötődésű influenszer karrierje és magánélete is szóba került.

 

Megyeri a métereket róva elmondta, nem tartja magát szép nőnek, de csúnyának sem. Úgy gondolja, sok mindent elért önerőből: – Se anya, se apa nem volt befolyásos ember, aki alám tesz bármit, vagy tudja egyengetni az utamat. Nem volt soha olyan párom, aki tolta volna előttem a szekeret – szögezte le az influenszer, hozzátéve, ő mindent tudatosan próbált meg felépíteni. Kérdésre válaszolva azt is elmondta, nem érzi magát elégedettnek, de úgy véli, nem is jár rossz úton.

 

Ősszel lesz 9 éve, hogy együtt van párjával, Zsoltival, akivel több műsorban is szerepeltek már együtt. Megyeri Csilla elmondása szerint a családalapítás is jó ideje tervben van náluk. A párja már 5-6 évvel ezelőtt szeretett volna babát, de ő maga akkor még nem állt készen az anyaságra.

Most jött el az a pont, hogy leteszek mindent, fogamzásgátlót, nem bulikázunk, és bármikor jöhet a bébi, ha szeretne

– tette hozzá.

 

Szó volt arról is, hogy az influenszer nem tartja magát boldogtalannak. – Vannak rosszabb időszakaim, de miért is panaszkodjak? Van két lábam, van két kezem, látok, hallok, beszélek. Vannak szeretteim, barátaim. Valakinek ezek nem adatnak meg – osztotta meg, majd könnyek között vallott arról, hogy óriási törést jelentett az életében az, amikor édesapja lábát amputálni kellett. 

Amikor 2014-ben itt hagyott apa minket, bennem összedőlt egy világ, és azt éreztem, hogy mintha az egyik felem is meghalt volna. Volt egy olyan időszakom, hogy minden mindegy, mert elveszítettem az életemben a legfontosabb embert. Nehéz volt feldolgozni, de fel tudtam

– mondta el Megyeri Csilla.

 

A teljes videót itt lehet megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában