A Dal

2022.03.08. 13:23

Ruby Harlem: kiestek, de nincsen okuk a szomorkodásra

Nem lesznek ott a Dal 2022 döntőjében, de a hajdúböszörményi csapat egy percre sem áll meg.

Forrás: Ruby Harlem/Facebook

A Dal 2022 verseny a Ruby Harlem számára a második fordulóval véget ért, azonban a mindig pozitív csapat tagjai ebből is csak a legjobbat „teszik el maguknak”, és nagyon örülnek, hogy a „Még ma este” című daluk médiaturnéja erre a különleges állomásra is elvitte őket. A második elődöntő továbbjutói, akik biztosan ott lesznek a döntőben: Andelic Jonathan – Jota, Napfonat, Pádár Szilvia és Solére.

 

– Nagyon sok lehetőség van előttünk, minden egyes dalmegjelenés egy újabb platform arra, hogy szélesebb rétegekhez eljusson a zenénk. A Kohánszky Royjal megjelent „Még ma este” a Dal színpada után a Fábry Show és a Szerencse szombat adásait is színesíteni fogja. Fontos, hogy a rajongóink sokszor elcsípjék egy-egy műsorban vagy rádióban a dalt – fűzte hozzá Iván Szandra, a csapat énekese.

 

Mint azt már korábban megosztotta lapunkkal, egyik legfőbb motivációjuk az volt, hogy a döntőig meneteljenek, ahol szimfonikus zenekari kísérettel szólalhat meg a slágergyanús szerzemény. 

– Igaz, az álom így, ebben a formában nem valósult meg, viszont arra ösztönzött bennünket, hogy a jövőben mégiscsak a végére járjunk ennek a dolognak 

– fogalmazott sejtelmesen. Hozzátette, sokan mondták, hogy nekik kellett volna továbbjutniuk, de úgy véli, minden okkal történik, mindennek megvan a maga ideje és helye, tehát minden úgy van jól, ahogy van. – Rengeteg pozitív élménnyel és jövőbe mutató tapasztalattal gazdagodott a banda, nagyon örülünk a zsűri elismerő szavainak, magas pontszámainak. Hálásan köszönjük a régi és új rajongóinknak a biztatást és a szeretetet – mondta Iván Szandra. 

 

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában