Tévé

2022.02.08. 13:26

Szolnoki Péterért is szoríthattunk a Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában

A Bon Bon együttes debreceni születésű tagja Miller Zoltánnal, Judyval és Fundák Kristóffal szerepelt egy csapatban.

Forrás: mediaklikk.hu

A zenéé volt a főszerep a Magyarország, szeretlek! második adásában. Vágó Bernadett vezényletével Janza Kata musicalszínésznő, Fodor Imre, a Duna és az M2 Petőfi TV műsorvezetője, valamint Szemenyei János színész, zeneszerző versenyeztek a zöldekkel. A Miller Zoltán vezette másik csapatban a Groovehouse énekesnője, Judy, az ifjú néptánc-koreográfus, Fundák Kristóf, valamint az Artistjus-díjas énekes, Szolnoki Péter kaptak helyet, írja a hirado.hu.

 

A magyar feltalálókról szóló feladványokban és a Magyarország földrajzi kincseiről szóló fejtörőkben ügyesen helytálltak a csapatok, a zenés feladatokban pedig egyenesen remekeltek. Pindroch Csaba, a vetélkedő műsorvezetője nem hitt a fülének, amikor Vágó Bernadett alig három másodperc alatt mondta be a helyes megoldást a dalfelismerő játékban, a nézőket pedig Miller Zoltán és Janza Kata rögtönzött produkciója nyűgözte le. Az egykori duettpár három évtized után énekelte újra az Aladdinból ismert Egy új élmény című meseslágert.

 

A két csapat a műsor elején fej-fej mellett haladt, de a végére fordult a kocka. A nosztalgikus, zenés adás újranézhető a Magyarország, szeretlek! Médiaklikk-oldalán, amelyből kiderül, miért emlegették az adásban Tóth Vera és Gabi énekesnők szülővárosát, valamint az is, miért véste bele az ágyába az Edda feliratot Pindroch Csaba tinédzserként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában