Valentin-nap

2022.02.14. 15:10

Felföldi József gyönyörű vallomást írt a volt feleségének

Valentin-nap alkalmából a legmélyebb szeretettel fordult élete első szerelméhez.

Felföldi József | Fotó: Napló-archív

Bár a szerelmük elmúlt és a házasságuk véget ért, Felföldi József a mai napig végtelen tisztelettel és szeretettel gondol a volt feleségére. A kapcsolatukat bármelyik elvált pár megirigyelheti. Erről árulkodik az a szívhez szóló Facebook-bejegyzés, amelyet a debreceni édességgyáros Valentin-nap alkalmából tett közzé a közösségi oldalán. 

Bizonytalan suhancból melletted lettem férfi, majd apa, s családfenntartó üzletember. Te voltál az egyetlen nő az életemben, aki látta mindennek a kezdetét. Az anyagi nehézségeket, a küszködést, a bizonytalanságot, de mertél velem nagyot álmodni, s a bizalmaddal szárnyakat adtál nekem

– emlékezett vissza a kapcsolatukra. Mint írja, egykori házastársának köszönheti, hogy kiteljesedhetett, mert tudta, hogy otthon biztos háttér várja.

Társam voltál a szó legnemesebb értelmében, a kötelékünk pedig nem szűnt meg a szerelem múltával sem. Ezért ma, amikor az egész világ a szerelmi vallomásokkal van elfoglalva én óhatatlanul rád is gondolok, s neked vallom meg, hogy te voltál életem első igaz szerelme!

– öntötte szavakba érzéseit Felföldi József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában