Vissza az időben

2021.12.02. 10:23

Libabőrös lett koncertvideójuk láttán a Unique énekesnője

Völgyesi Gabriella izgatottan várja, hogy megjelenjen a felvétel.

Fotó: Völgyesi Gabriella-archív

Két év telt el Völgyesi Gabriella nagyzenekari koncertje óta; a nagyszabású előadáson készült hanganyagot december 3-ától hallhatja a közönség az ismert online zenei oldalakon. A koncertvideót is hamarosan közzéteszik, amit már izgatottan vár a debreceni származású énekesnő, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint legfrissebb Facebook-bejegyzése. „Emlékeztek a legutóbbi nagyzenekari koncertünkre, ahol szimfonikusok is gazdagították az Unique-hangzást? December 3-án jelenik meg a koncertvideónk és a dalok a szokásos felületen. Már nagyon várom, hogy lássátok és halljátok! Belenéztem, és libabőrös lettem!” – írta.

Völgyesi Gabriella lapunknak telefonon elmondta, a felvételeket végignézve újra átélte a koncert hangulatát, és reméli, a nézőkre is hasonló hatással lesz. – Emlékszem, óriási kő esett le a szívemről, amikor elkezdődött az előadás. Ugyanis borzasztó sok előkészületet igényelt, rengeteg munkánk volt benne, amit úgy vélem, a videó is visszaad. Óriási élmény volt mindannyiunk számára a közös munka. Olyan zenészekkel léphettem egy színpadra, akikkel már régóta szerettem volna – idézte fel az énekesnő két évvel ezelőtti élményeit. Majd úgy fogalmazott, a jelen helyzetben (járványidőszak) teljesen más értelmet nyer az egész produktum. Most lehet csak igazán látni, érezni, mit is jelentenek az emberek számára a közösen megélt pillanatok.

– Az újranyitást követően fantasztikus volt újra találkozni a közönséggel. És nem azért, mert nem tudtam lefoglalni magam abban az egy évben, amikor nem lehetett koncertezni. Egyszerűen számunkra, előadóknak, illetve a hallgatónak is alapvető szükségletté vált a közös zenélés, találkozás – mondta. Hozzátette, örül annak, hogy az idei évben még lesz lehetősége rajongóival találkozni. Szilveszterkor több helyszínen hallhatjuk a formációt.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában