Jótékonyság

2021.11.04. 15:13

Kalapács alá került Kapás Bogi olimpiai pólója

A debreceni úszófenomén által dedikált aukciós tárgyra a Bátor Tábor javára licitálhatunk.

Budapest 20210927 Duna Arena úszás edzés Milák Kristóf Virth Balázs Kapás Boglárka foto Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport a képen Kapás Boglárka

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Különleges relikviák kerülnek kalapács alá a Bátor Tábor aukciós felületén. A jótékonysági akció teljes bevételét az alapítvány missziójára fordítják. A Bátor Táborban 2001 óta sorsfordító élményeket nyújtanak súlyosan vagy krónikusan beteg gyermekek és családjaik számára, illetve azoknak, akik elvesztették gyermeküket. Nevetést visznek a kórházi ágyak mellé és online programokon keresztül az otthon falai közé is, hogy erőt és bátorságot adjanak a játékon és közös élményeken keresztül.

Kapás Bogi korábban többször bizonyította, hogy lelkes elszántsággal áll ki a jó ügyek mellett. Tavaly év végén három szervezet munkáját segítette azzal, hogy licitre bocsátotta egy pólóját és két sapkáját, egy másik úszósapka pedig a Nem Adom Fel Alapítvány online aukcióján került kalapács alá idén ősszel. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok debreceni úszó nem sokáig tétlenkedett, máris belevetette magát egy újabb jótékonysági kezdeményezésbe. Bogi ezúttal egy dedikált olimpiai pólót ajánlott fel a Bátor Tábor részére. Az árverésen november 12-ig licitálhatunk a zöld színű, „Magyarock” logóval díszített ruhaneműre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában