Celeb

2021.09.27. 11:25

Közösségi oldalán könyörög segítségért Damu Roland

Arra kéri ismerőseit, illetve az oldalára tévedőket: küldjenek neki pénzt.

Ugyan privát Facebook-oldalán, de nyilvános posztban, azaz nemcsak ismerősei, hanem bárki számára láthatóan könyörög pénzért Damu Roland. Mint írja: egészségi állapota miatt kalapozik – írja a Bors.

Fotó: Damu Roland Facebook-oldala

– Két hete nem tudok dolgozni. Tisztelettel kérem azokat az embereket, akik akarnak és tudnak segíteni nekem, tegyék meg! Sajnos most csak pénzre van szükségem, hogy a lakhatásom és a gyógyszereim kiváltása ne okozzon gondot – írja a bejegyzésben, melyhez egy fotót és egy bankszámlaszámot is mellékelt. – Nem volt könnyű megírni ezt a posztot, de most a muszáj nagy úr. Damu Roland bejegyzését ide kattintva érhetik el.

Anyagi gondok

Még februárban számolt be róla a Bors, hogy a koronavírus-járvány miatt Damu Roland is kénytelen volt pályamódosítással élni: olasz termékeket, tésztákat, miegyebet kezdett el árulni, és – 10 ezer forintos megrendelés felett – személyesen házhoz szállítani. Korábban egy Keleti pályaudvarhoz közeli étteremben is dolgozott, mielőtt 2019-ben újra a színjátszás felé fordult. Júliusban pedig arról szóltak a hírek: kislánya után közel kétmilliós tartásdíj-elmaradása van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában