meg is indokolta a döntést

2021.08.10. 17:27

Huszonegy év után kilép a Desperadóból Gábor Bernadett

De az énekesnő továbbra is színpadon marad.

Betti néhány hét múlva Josh mellett énekli a Desperado legnagyobb slágereit | Fotó: Gábor Bernadett-archív

Mint azt korábban megírtuk, Gábor Bernadett, a debreceni kötődésű énekesnő már hónapok óta dolgozik együtt Szarvas Józseffel (Josh), több színpadi fellépése is volt vele az elmúlt időszakban. Ettől függetlenül a Desperado formációval sem állt meg a közös munka: az országosan ismert zenekar számos koncertet adott az újranyitást követően, ezért is volt meglepő Betti közelmúltbeli bejelentése:

„Kedves Desperado-rajongók és szervezők! Szeretném, ha tudnátok, hogy augusztus 22-től már nem vagyok a Desperado énekesnője. Köszönöm az eddigi figyelmet, és bízom abban, hogy minél hamarabb találkozunk egy jó kis buliban!”

– közölte Betti az egyik helyi rádióban. A hír hallatán megkérdeztük az énekesnőt döntése okáról. – Több hónapon keresztül őrlődtem, a karanténidőszak alatt nagyon sokat vívódtam, de végül nyolc hónap után nagy elhatározásra jutottam: huszonegy év után külön utakon szeretnék járni, és újra tele életkedvvel, szenvedéllyel színpadra állni! – hangsúlyozta elöljáróban.

Betti néhány hét múlva Josh mellett énekli a Desperado legnagyobb slágereit | Fotó: Gábor Bernadett-archív

Vannak még kérdőjelek

„Sok olyan dolog történt az elmúlt több mint húsz évben, amit nem tudtam már hova tenni magamban, megoldhatatlan problémákkal találtuk magunkat szemben, ami voltaképpen megmérgezte a közös munkát. Muszáj voltam továbblépni, és egy másik utat választani, de úgy vélem, a mai világban tíz éveket eltölteni egy munkahelyen óriási eredmény”

– fűzte hozzá. Majd visszagondolt arra, kik voltak azok, akikre igazán számítani tudott akkor, amikor ő és a családja is elkapta a koronavírust. – Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a betegségem alatt rájöttem, kik állnak mellettem, ha baj van, de sajnos nem voltak ott, akikről előzetesen úgy véltem, segítenek, ha szükséges – szögezte le. – Az, hogy ki, egyáltalán lesz-e helyettem más, nem tudom. Egyben viszont biztos vagyok: a régi slágereket énekelni fogom, igaz, nem ugyanabban a felállásban, ahogyan eddig, de a nagy kedvenceket „viszem magammal”. Jelenleg nagyon jól érzem magam, kiélvezem az idei nyár minden egyes percét, hiszen végre újból szívből és szenvedéllyel csinálhatom azt, amit annak idején elkezdtem: az éneklést! – mondta.

Nagy Emese

Borítókép: Betti néhány hét múlva Josh mellett énekli a Desperado legnagyobb slágereit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában