tragédia

2021.08.24. 20:20

Halálos vonatbaleset: a megtört rokon szerint a jegyeseket az ég is egymásnak teremtette

A hozzátartozók biztosak voltak abban, hogy a szerelmesek örökre együtt maradnak.

20210820 Debrecen Balmazújvárosi út. fotó: Tóth Imre TI Hajdú-Bihari Napló Személygépkocsi és vonat ütközött össze, melynek során két személy a helyszínen az életét vesztette, őket a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsok fogságából.

Fotó: Napló-archív

Ahogy arról beszámoltunk, múlt pénteken tragikus baleset történt Debrecenben, a Balmazújvárosi úti vasúti átjáróban, amelyben egy fiatal jegyespár vesztette életét. Az autót a férfi vezette, a menyasszonya pedig mellette ült. Az már kiderült, hogy az átjárónál a lámpa pirosan villogott, valamint a sorompót is leengedték, azt viszont még nem tisztázták, hogy az autó miként került a sínekre.

A Borsonline a tragédia után felkereste a hozzátartozókat, mint írják, a pár, Zalán és Alexandra családja teljesen vigasztalhatatlan, a férfi édesanyja, valamint a lány fivére nem is kívánt nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban. Zalán egy közeli rokona megtörten és szűkszavúan mesélt arról, hogy a jegyespár találkozása nemcsak az fiatalok számára, hanem a két család számára is igazi ajándék volt.

– Mindenki egyértelműnek tartotta, hogy ők örökre együtt maradnak. Jó hatással voltak egymásra, soha nem veszekedtek – jelentette ki a portálnak a rokon. Mint mondta:

Szandit és Zalánt már az égiek is egymásnak szánták.

A pártól Zsófia, Zalán egyik lánytestvére a közösségi oldalán egy érzelmes bejegyzésben is búcsút vett. Mint ahogy azt a portál idézte, a testvér, nem tudja, hogyan fog így eltelni egy élet, vagy hogy mi lesz majd évek múlva, enyhül-e a fájdalmuk vagy sem, de azt tudja, hogy a szerelmesek most már egy olyan helyen vannak együtt, ahol nincs fájdalom vagy harag, és a testvére úgy vigyáz majd rájuk fentről, ahogyan azt az élete során is megtette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában