videóval

2021.06.07. 17:31

Josh x Betti: egyazon klipben a szakítás és az egymásra találás

Nem ölel a kéz címmel mutatták be az interneten Gábor Bernadett és Szarvas József új produkcióját.

Újult erővel, tervekkel várja a debreceni Desperado zenekar énekesnője, Gábor Bernadett a 2021-es nyári szezont, s bízik abban, hogy az elkövetkezendő hónapokban személyesen is találkozhat a közönséggel. Az elmúlt egy év számára sem volt egyszerű, viszont a nehezebb napok sem vették el kedvét az alkotástól – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a napokban bemutatott, Nem ölel a kéz című szerzemény, amit Josh-sal (Szarvas József) közösen alkottak.

Érdeklődésünkre Betti elmondta: ha nem kapja el a koronavírust, akkor a duett már hetekkel korábban elérhetővé vált volna a hallgatóság számára. – Josh-sal korábban is voltak már közös megmozdulásaink, így biztosak voltunk abban, hogy az együttműködéssel nem lesznek gondok. Mindketten pozitív embernek valljuk magunkat, s ezt a mostani dalban érzékeltetni is akartuk – ezért hanyagoltuk a drámai végkifejletet. Párkapcsolati kérdéseket vet fel a mostani szerzemény, többek között azt, hogy egy bizonyos idő után miért hidegülnek el egymástól a szerelmesek – fogalmazott a Naplónak az énekesnő. Majd kitért arra is, hogy a járvány nagyban inspirálta őket, ugyanis az utóbbi időszakban több ismerősük kapcsolatára hatással volt a karanténidőszak.

– Szerettük volna érzékeltetni, hogy a nehézségek ellenére is reménykednünk kell, nem szabad engedni, hogy azok átvegyék az irányítást. Muszáj hinnünk magunkban és a kapcsolatunkban, ugyanis vissza lehet találni egymáshoz, ha igazán akarjuk. Számtalan kapcsolat szétment a közvetlen környezetünkben is, és nem csak szerelmi, ugyanúgy a baráti kötelékek is gyengültek – mondta. – Nem célunk a fiatalabbak meghódítása, leginkább a mi korosztályunknak szólnak a dalaink, ettől függetlenül nagyon örülünk annak, ha a huszonévesek is felfigyelnek ránk. Joshsal szerettük volna, ha ismét születik egy duettünk, mindketten ki voltunk éhezve, hogy valami újjal előhozakodjunk, ez pedig most sikerült – fogalmazott.

A debreceni énekesnő kérdésünkre válaszolva elmondta, nem gondolja, hogy idén eljut valahová nyaralni, most szeretne a munkára koncentrálni. Bízik abban, hogy meg lesznek tartva a tervezett fellépések, és semmi nem írja felül, hogy találkozzon a közönséggel.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában