sokan megkeresték

2021.04.20. 13:00

Dobó Ági nem engedte iskolába a gyermekét

A debreceni kötődésű szépségkirálynő kisebbik fia is otthon maradt.

Forrás: Fotó: Dobó Ági Facebook-oldala

A debreceni születésű szépségkirálynő április 19-én posztolta Facebook-oldalán, hogy hiába nyitottak ki az iskolák, az óvodák, a gyermekeik otthon maradtak. Dobó Ági azt írta, rengeteg üzenetet kapott, miután megmutatta, hogy idősebbik gyermeke, Beni a szobában tanul. „Napi 4-5 órája van, videóhívással. Nagyszerűen halad és egyre önállóbb” – jegyezte meg.

Fotó: Dobó Ági Facebook-oldala

Kisebbik fiuk, Nataniel alig várja az óvodát, de úgy döntöttek, őt is otthon tartják addig, amíg nem érzik őket és magukat, valamint a közvetlen kontaktjaikat megfelelő biztonságban.

Hozzátette, közülük még nem mindenki kapott oltást, és nem tudják, akik átestek a víruson, azok kellően védettek-e.

„Ezért most szépen sorban megnézetjük hivatalos laborvizsgálatot igénybe véve, hogyan állnak a védettséggel, akik nemrégen estek át, illetve akik pedig olthatók, várjuk az oltásainkat. Ha úgy látjuk, érezzük, hogy kellően biztonságban vagyunk – amennyire tőlünk telik –, védve a vírustól és szövődményeitől, akkor fognak suliba és oviba menni a gyerekek” – jelentette ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában