való virág

2021.02.16. 13:07

Énekes lesz az egykori Loki Szépe-döntős VV Virág?

A sokoldalú valóság­show-szereplő Virág a bájai mellett a hangjával is elvarázsolta a nézőket.

VV Virág ezzel a képpel jelentkezett a Loki Szépe versenyre annak idején | Fotó: DVSC-archív

Bár harminchat millió forinttal biztos szegényebb lett, talán még sincs minden veszve a Való Világ szombati párbaján Mercivel szemben kiesett Virágnak. A 19. születésnapját betöltött szőke lány onnan lehet ismerős a jó memóriájú és szemű DVSC-szurkolóknak, hogy szerepelt a 2018-as Loki Szépe verseny tízes döntőjében.

VV Virág ezzel a képpel jelentkezett a Loki Szépe versenyre annak idején | Fotó: DVSC-archív

Két évvel később a VV-ben tűnt fel, és sokan az egyik titkos favoritnak tartották a saját bevallása szerint is neveletlen, lusta, rendetlen Virágot, aki már a belépőjével is erősen megosztotta a nézőket és a villalakókat. A bent töltött hónapok alatt Dani személyében megtalálta az „igazit”, akivel bizony egy idő után nem csináltak titkot szellemi, érzelmi vagy éppen testi összetartozásukból.

Azt sem szabad elhallgatni, hogy az egy gasztroangyallal nehezen összetéveszthető szőkeség meg tudja emberelni magát, ha kell. A Villa Olimpiát például megnyerte a lányok versenyében, és mint kiderült, egész jó énekhanggal is rendelkezik. Olyannyira, hogy az egyik zenei tehetségkutató producerei felfigyeltek az aranytorkú pacsirtára, aki így akár talán énekesi karrierbe is kezdhet majd.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában