Örök emlék

2020.12.02. 14:34

Dzsudzsák Balázs volt a meglepetés

A DVSC csapatát erősítő labdarúgó válogatott mezzel köszöntött fel egy autista fiút, aki a napokban ünnepelte a születésnapját.

20200922 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Dzsudzsák Balázs visszatért a DVSC csapatába. képen: Dzsudzsák Balázs Válogatott labdarúgó

Fotó: Napló-archív

Életre szóló élménnyel gazdagodott Ati, aki nemrég lépte át a felnőttkor küszöbét. Valóra vált ugyanis a születésnapi kívánsága: találkozhatott Dzsudzsák Balázzsal, a Loki saját nevelésű, 108-szoros válogatott labdarúgójával.

A futballista az Instagram-oldalán számolt be a különleges találkozásról. Mint kiderült, a héten kivette a részét az Együtt az Autistákért Alapítvány és a Jónak lenni jó! kampányából, s ennek keretében szervezték meg a köszöntést. – Ati a 18. születésnapját ünnepelte, így megleptem egy válogatott mezzel, és mivel az autizmus színe a kék, így egy kék tortával is – írta a debreceni középpályás. Hozzátette, bárki hozzájárulhat az autizmussal élők támogatásához. Ehhez nem kell mást tennie, mint posztolni egy kék süteményt vagy kékkel díszített desszertet a #kéksüti hashtag használatával, s a kampány támogatója minden ilyen bejegyzés után 500 forintot ír jóvá a jótékonysági akció számláján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dzsudzsák Balázs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában