Fellépések híján

2020.11.25. 12:29

Gergely Róbert lángosfutárnak szegődött

Szebeni István elismerését fejezte ki az énekesnek, amiért nem ijedt meg a nehézségtől, amit elégördített az élet.

20190720 Nyíregyháza fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország Alessandro Capone és Rosario Galli Nő a tét című zenés vígjátékát nézhette a nagyérdemű a Mandala Dalszínház szervezésében. fotón: Lippai László és Gergely Róbert

Fotó: MW-archív

A debreceni kötődésű televíziós műsorvezető nemrég felkérte Gergely Róbertet, hogy szerepeljen egy szervezés alatt álló online karácsonyi műsorban – tudtuk meg Szebeni István Facebook-oldaláról. A " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzésből kiderül, hogy a kétszeres EMeRTon-díjas magyar színész, énekes mostanában lángosfutárként tevékenykedik, bizonyára a szakmáját sújtó, koronavírus-járvány okozta rendezvénystop miatt.

„Szeretem és rendkívül tisztelem azokat, akiknek nem büdös a munka, bármiről legyen szó. Hiszek abban, hogyha valaki tesz magáért, arra felfigyelnek és segítik. Gergely Robi 40 év énekes-színészi karrier után, 60 felett is beleállt az Élet adta nehézségekbe”

– hangsúlyozta a tévés. Azt is megtudtuk, hogy az említett műsorban olyan további sztárokat láthatunk majd, mint Korda György és Balázs Klári, Szulák Andrea, a Varga Feri-Balássy Betti páros, illetve Gájer Bálint. Bár a közönség csak monitorok és képernyők előtt követheti a fellépéseket, ilyen nevek mellett a hangulat garantált. Szebeni István azt ígérte, hamarosan további részleteket is elárul a készülő produkcióról.

" data-show-text="true" data-width="">

">Gergely Robi lángosfutárkodik. Szeretem és rendkívül tisztelem azokat, akiknek nem büdös a munka, bármiről legyen szó....

Borítókép: Gergely Róbertet (elöl, világos zakóban) hamarosan egy online karácsonyi műsorban láthatjuk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában