törölt események

2020.10.01. 15:54

Szinte minden koncertje elmarad a Zorallnak, Debrecenben sem játszanak

A koronavírus-járvány második hulláma miatt döntöttek úgy, hogy az októberi koncertek nagy részét nem tartják meg.

Fotó: Zorall-archív

„Már nagyon vártuk, hogy elinduljunk a Fémforgácsok albumunk lemezbemutató turnéjára, de sajnos ezt abban a formájában, ahogy szerettük volna nem tudjuk megtenni…” – közölte a zenekar a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán. Mint írják, látják, hogy a járvány második hulláma sokkal nagyobb intenzitással jelent meg Magyarországon, ezért felelőtlenségnek tartják azt, hogy elkezdjenek zárt helyeken koncertezni. Hangsúlyozták, számukra az a legfontosabb, hogy a rajongóik egészségesek legyenek, éppen ezért rosszul éreznék magukat, ha valaki éppen az ő koncertjük után fertőződne meg.

Ennek értelmében az októberi koncertjeik elmaradnak, mindössze az október 24-ei lemezbemutató, a szabadtéri, illetve az ültetett fellépéseik jelentenek kivételt. Ebből következik, hogy a pénteki, eredetileg zárt helyre tervezett koncertjük Debrecenben is meghiúsul.

Az így felszabadult időt azonban nem fogja pihenéssel tölteni a nemrégiben Koroknai Árpáddal kiegészült banda, hiszen a kényszerpihenő alatt két új klippel jelentkeznek majd, valamint más meglepetésekre is számíthat az együttes rajongótábora.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában