összevarrták

2020.01.07. 09:05

Pihenőre kényszerült Bódi Sylvi

Balesettel búcsúztatta az óévet a debreceni modell.

Fotó: Facebook / Bódi Sylvi

Bódi Sylvinek szilveszterkor kötötték be a fejét, ám sajnos nem a rajongók által várt értelemben.

Fotó: Facebook / Bódi Sylvi

A debreceni modellnek fejsérülés miatt kellett egészségügyi kötést viselnie a fején, mivel az óév utolsó napját is kedvenc sportjának, a szörfölésnek szentelte, ezúttal azonban nem járt szerencsével. Sylvi Pohnpei szigetén a kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette vakmerő kihívásra vállalkozott. Hogy a szörfös szépségnek emiatt miért kellett a baleseti sebészeten búcsúztatnia az évet, arról Instagram-bejegyzésében számolt be követőinek.

Fotó: Facebook / Bódi Sylvi

Mint írta, megnőttek a hullámok, felerősödött a szél és rossz irányból is fújt, s bár megérzése azt súgta, hogy jobb lenne a hajón maradnia, mégis vállalta a kihívást. – Meg is lett az eredménye: a szörfdeszkám szkegje (kb. irányzék – a szerk.) meglékelte a kobakom, szerencsére nem ájultam el, de vérző fejjel jobbnak láttam nem sokáig időzni a vízben, így kieveztem a hajóhoz. Gondoltam, kicsit jegelem, lefertőtlenítem, aztán pillanatragasztóval összeragasztom, és már megyek is vissza. Alaposabb megfigyelés után látszott, hogy mély a seb és nem úszom meg varratok nélkül – tájékoztatta rajongóit a debreceni szépség.

Bódi Sylvi bejegyzésében arra is kitért, hogy ameddig a varratokat nem szedik ki, egész biztosan nem mehet vízbe, mégsem maradt le semmilyen szilveszteri mulatságról, hiszen Pohnpei szigetén az a szokás, hogy az óév végén a helyiek autók platóján ülve járják a szigetet, és fém kondérokat vagy gázpalackokat (vagy bármit, ami fém) püfölnek fém tárgyakkal. Mindez 2-3 napig tart, így Sylvinek még volt lehetősége a lármás évbúcsúztatást „élvezni”.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában