ázsia expressz

2019.08.29. 12:59

Stoppal jártak idegen tájakon

Bohos Kornélék életre szóló élményeket szereztek a realityben.

Fotó: TV2

Hétfőn indult útjára a TV2-n az Ázsia Expressz második évada. A műsorban szereplő párosoknak stoppal kell eljutnia a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen pénzt nem használhatnak fel az utazáshoz, így csak az eszükön, ügyességükön és a gyorsaságukon múlik, ki miként találja fel magát egy idegen országban, egy teljesen más kultúrában, ahol nem igazán beszélnek idegen nyelveket az ott élők.

Elképesztő kalandok

A hírességeket, celebeket felvonultató műsor egyik versenyző párosa a két testépítő cimbora, Bereczki Krisztián és a debreceni Bohos Kornél. A két izompacsirta bevallásuk szerint azért vágott bele a kalandokba, mert biztosak voltak benne, hogy életre szóló élményeket szereznek. Ebben nem is kellett csalódniuk; elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy miattuk is érdemes nézni a műsort, mert az utazás alatt egészen elképesztő kalandokba keveredik a két izomember, egyszer még a forgatást is le kellett állítani a rájuk szabott feladat miatt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában