Bezár a bazár!

2019.06.10. 12:38

Megpróbálta kifosztani a bazárt a debreceni házaspár

A harmadik kérdésig jutottak.

Fotó: TV2

A Bezár a bazár!, a TV2 megújult gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. A játékospárok egyike a kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, s ezt a másik játékos használja fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó. Összesen tíz kérdésre kell tudni a megfelelő választ.

A június 5-ei adásban egy debreceni pár, Kitti és Balázs tették próbára szerencséjüket. A férfi a helyi polgármesteri hivatalban ügyintéző, míg felesége egy orvosi műszereket gyártó cégnél dolgozik. Két éve költöztek vissza Hollandiából, a tv-show segítségével szerették volna szebbé varázsolni otthonukat.

Fotó: TV2

A játék kezdetén Balázs maradt fent Tillával, Kitti pedig lement Majkával a bazárhoz. Jól indult a menet, hiszen az asszony az első körben máris bezsebelt egy vagány biciklit gyermekének. A második fordulóban akadt egy kis nehézség, ugyanis ekkor már nem volt elég befutni és elhozni a kívánt tárgyakat, egy kihívás is teljesítésre várt, miközben villámgyorsan telt az idő. Három műanyag poharat kellett átvinni egyik asztalról a másikra, egy lufi segítségével. Ez nem sikerült, így a hőn áhított konyhai berendezések helyett, mindössze egy szöszborotvával, egy bokorfésűvel és egy teáskészlettel lettek gazdagabbak. A harmadik helyes válasz után sajnos véget ért a játék, ugyanis a poharak sikeres átmozgatása után már nem maradt idő visszafutni Majkához, az ajtó bezárult. Így az addig összegyűjtött, csaknem ötvenezer forint értékű nyeremény a stúdióban maradt. Sajnos nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint az egy hónappal ezelőtt adásba kerülő, szintén debreceni Dóri és Laci, akik majd’ 5 millió forinttal rövidítették meg a bazárt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában