Mindenki szörnyethalt

2022.09.09. 09:55

Miskolci horrorbaleset: megbocsátanak a vétkes sofőrnek az áldozatok rokonai

Hihetetlen emberi nagyságról tett tanúbizonyságot az a család, amely két szerettét is elvesztette a miskolci ötös horrorbalesetben. A gyászoló rokonok a harag, és a gyűlölet helyett inkább előretekintenek, és igyekeznek pótolni az elhunyt édesapa és kislánya által keletkezett űrt.

Forrás: police.hu

Attila és Mónika a második közös gyermekét várta a 13 éves kislány, Noémi után. A gyermek hetek óta semmi másról nem beszélt, csak a testvére születéséről. A családanya már napok óta a szülészeten tartózkodott, amikor hitvese és gyermeke a család két barátjával együtt Miskolc közelében autózott, és egy sofőr beléjük hajtott az autójával. A baleset valamennyi résztvevője életét vesztette, dacára annak, hogy a mentők hamar a helyszínre értek – írja a Bors.

János, Attila unokatestvére megtörten nyilatkozott a lapnak:

– Hihetetlen, hogy már megint egy tisztességes ember ment el a kislányával együtt. Attilával nőttem fel, együtt jártunk iskolába, együtt játszottunk a nagymamánál. Ati három éve temette el az édesanyját, az nagyon megviselte, de igyekezett túllépni a tragédiáján.

A család összetört, de megbocsátanak a vétkes sofőrnek.
Forrás: Bors

János nem érti, mi történhetett

A tragédiát nem lehetett Mónika előtt eltitkolni, hiszen várta volna a férjét a baba megszületése után. Az orvosok röviddel a tragédia után elvégezték a császármetszést.

– A kis Zoé és Mónika is egészségesek, persze Mónikának valahogy fel kell dolgoznia a szörnyűséget. Mi mellette állunk, szüksége is lesz a támogatásra. Csak abban bízunk, hogy a stressztől nem apad el a teje – jelentette ki a hozzátartozó, és a kérdésre, van-e a szívükben harag a vétkes sofőr iránt, könnyezve válaszolt:

Ő is meghalt, ezért nincs értelme neheztelnünk rá. Biztos, hogy nem akarta elvenni tőlünk a szerettünket. Érte is imádkozunk, miközben természetesem a veszteségünket talán soha nem fogjuk feldolgozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában