Megható emlék

2023.11.05. 18:34

Sosem hallott történetet mesélt el Zámbó Jimmy-ről legnagyobb fia

Krisztián fájdalma az idő múlásával sem enyhül, de van egy emlék, ami mai napig segít elviselni édesapja hiányát.

MW

Zámbó Jimmy énekes viaszszobránál testvérei, Zámbó Tihamér (b) és Zámbó Árpád (j) a budapesti Madame Tussauds kiállítás sajtóbemutatóján a Palazzo Dorottyában 2023. május 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Az egész országot megrázta, amikor 2001. január 2-án tragikus és váratlan körülmények közt elhunyt Zámbó Jimmy. Az énekes sírjánál, a Csepeli temetőben mindenszentekkor több százan gyújtottak mécsest, vittek virágot. A legenda családja, testvérei és fiai is kilátogattak szerettük emlékhelyéhez – írja a Bors.

A Király a szerettei szerint nem volt egyszerű ember, de a legjobb édesapa igyekezett lenni, még akkor is, ha sokat volt távol családjától.

„9 éves kisfiú voltam és édesapám megírta ezt a dalt azért, mert nagyon messze voltunk egymástól” – írta Instagram-oldalán Zámbó Krisztián, utalva az énekes Kisfiam című dalára.

Nem az öcsém énekelte, de neki is szólt ez a dal, azt mondta apu, hogy este 22:00 nézzek fel a csillagokra és abban az időben még ha messze is van tőlem, mondjam a csillagoknak, hogy jó éjszakát édes apucikám és abban a pillanatban Ő is azt mondta.. jó éjt Drága kisfiam.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában