Bulvár-celeb

2023.07.19. 08:05

Látványosan lefogyott Kulcsár Edina a szülés óta

A sztáranyuka május első hetében hozta világra harmadik gyermekét, de látszólag máris bomba formában van.

Forrás: TV2

Az elmúlt hónapokban keveset láttuk nyilvánosan szerepelni Kulcsár Edinát, akinek természetesen megvolt a jó oka arra, hogy egy picit visszavonuljon a nyilvánosságtól: május 11-én életet adott a harmadik gyermekének, Varga Amarának.

A szépségkirálynő a terhessége alatt kizárólag a babavárásra koncentrált, de sosem csinált titkot abból, hogy az anyaság mellett a karrierjét is ápolni szeretné, hiszen véleménye szerint egy nő nem csak anyuka lehet, igenis meg lehet oldani, hogy akár kisgyerekek mellett is megvalósítsa magát, ha erre vágyik. 

 

Nem kellett sokat várnia arra, hogy megérkezzen a szülés utáni első felkérés, bár valószínűleg arra ő sem számított, hogy mindjárt az egyik legkomolyabb hazai divatmárka keresi majd meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Így került a képbe egy divatmárka, amelynek új kollekciója a szakemberek szerint percek alatt berobban majd a világ élvonalába, tekintettel arra, hogy a jelenleg megfelelő trendek szerint a hagyományokhoz nyúl vissza – írja a Metropol.

Formába lendült

Edina a saját elmondása szerint levegőt sem kapott a felkérés hallatán, amire az első sokk után azonnal igent mondott. Meg is tehette, hiszen a fotók alapján nagyon jó formában van a szülés után két hónappal már.

„Azonnal igent mondtam, mert nagyon kellemes érzések törtek fel bennem. Eszembe jutott a 2014-es év, amikor Magyarországot képviselhettem a Miss World nemzetközi szépségversenyen. Ezen a versenyen nagyon fontos szerepet játszik a nemzeti tánc és ezzel együtt a nemzeti ruha is kulcsfontosságú, és ezt általában automatikusan az ilyen motívumokkal kötik össze, mint például a matyó hímzés” – mesélte Kulcsár Edina.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában