Bulvár-celeb

2023.06.01. 14:34

Elképesztő összeg: ennyibe kerül Polgár Árpád legújabb órája

Egy budai villát is lehetne venni az árából.

MW

Fotó: Szabolcs László

Polgár Árpádról régóta tudjuk, hogy imádja a luxust. A milliárdos üzletember valósággal rajong a különleges órákért is, legújabb darabja pedig igazán elképesztő - ahogy az ára is.

 

Ez az óra ugyanis 540 ezer dollárba, átszámítva 186 millió forintba kerül

 

 - szúrta ki a Bors egy TikTokker videója alapján.

Ez bizony egy Jacob & Co. Astronomia – kezdi a Beszéljünk órákról! csatorna Tiktokkere. – Azt érdemes tudni erről a modellről, hogyha megnézitek, a számlapján van egy négyes osztása, gyakorlatilag négy van a számlapon. Van egy háromtengelyes tourbillon, van egy gyémántdarab, ami úgynevezett gyémántvágású gyémánt, ami egy 288 oldalú gömb…

Ezen kívül van maga a számlap, ami mutatja az időt. Van benne még egy érdekesség, ahogy körbe-körbe forog, a számlap is folyamatosan mozgásban van, tehát nincs olyan, hogy fejjel lefelé mutatja az időt, ettől lesz mindig leolvasható. A negyedik pedig egy 30 másodperc alatt körbeforduló magnéziumból készült földgömb. És akiben felmerült a kérdés, hogy ezt az órát mégis hogy kell felhúzni, hát a hátoldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában