Gyász

2022.08.06. 12:21

Meghalt Klapka György és Mary Zsuzsi fia

Klapka Dennis egy barátjánál lett rosszul. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Mary Zsuzsi és Klapka György középső gyermekének nehéz élete volt annak ellenére, hogy a milliárdos üzletember és a népszerű énekesnő gyermekeként született. A hatalmas vagyon egyik örököse fiatal éveiben Németországban élt, ahol korán rossz társaságba keveredett és alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Klapka Dennis a Ripost információi szerint egy barátjánál volt péntek éjjel, ahol végzetes epilepsziás rohamot kapott.

Forrás: Facebook

A fiatal fiú élete 13 ezelőtt rendeződni látszott, amikor édesapja hazahozta Németországból és egyengetni kezdte az útját. Dennis leszokott káros szenvedélyeiről és a szerelem is rátalált. A boldogsága azonban nem tartott sokáig. A szakítás után komoly lelki problémái lettek és az egészsége is megromlott. 2011 karácsonyán elhunyt édesanyja, Mary Zsuzsi, ami mélypontra taszította a fiatal fiút. 2017 januárjában pedig elvesztette édesapját is, aki addigra az egyetlen támasza volt. Dennis jelentős vagyont örökölt, de a helyét nem találta. Hiába kereste a boldogságot, szerelmei és barátai is rendre kihasználták. Legutóbb egy hónapja szakított kedvesével.

Utoljára néhány napja posztolt közösségi oldalán. Bejegyzéséből sütött a reménytelenség...

Klapka Marika a Ripostnak megerősítette a tragédia hírét.

"A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj.
A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét.
Teljesen össze vagyok törve!"- mondta röviden Klapka György özvegye.

Klapka Dennis 34 éves volt. 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában