Titokzatos

2022.07.22. 08:51

Curtisnek üzent kosaras barátnője

Múlt hónapban erősítette meg Curtis és Barnai Judit egyik közös ismerőse, hogy a pletykák igazak és a páros szakított. Curtis és a sportoló között voltak korábban is súrlódások, de valahogy mindig visszataláltak egymáshoz.

Azóta sok bonyodalom történt, a rapper életében, ugyanis Majkával elváltak útjaik, vélhetőleg Curtis újabb alkohol-és drogproblémái miatt, amit először ő maga is bevallott, majd tagadott a bejegyzéseiben.

Sokan úgy gondolták, hogy Barnai is a rapper függőségei miatt szakíthatott párjával, ami ezidáig elég véglegesnek tűnt, a sportoló a közös képeiket is letörölte a hivatalos Instagram-oldaláról. A kosárlabdázó nemrég tért haza Ciprusról, ahol barátnőivel nyaralt és már onnan is küldött rejtélyes üzeneteket egykori szerelmének.

Most újra gyanús szituációba keveredtek Barnai Judit legfrissebb bejegyzése alatt, ahol Curtis kommentben lila szíveket küldött exének, aki szintén szívekkel reagált a rapper üzenetére - szúrta ki az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában