Fájdalmas veszteség

2021.12.22. 10:45

„Aggódunk miatta!” – Gyászában teljesen visszavonult Kóbor János özvegye

Kint van a zárva tábla Kóbor János özvegye kis üzletének ajtaján, melyet közös lányukról, Lénáról neveztek el.

Az Omega énekes frontembere december 6-án hunyt el. Kóbor János özvegye, Zsóka még a kórházi időszak alatt rendelt el hírzárlatot, s mind a mai napig nem oldotta fel, azaz semmilyen médium megkeresésére nem reagál, nem nyilatkozik. Azt tudni lehetett azonban, hogy Zsókának van egy mentsvára, a szíve csücske, a kis ruhaboltja, mely egy budai kis utcában található. Ez a kis butik rendszeres női csevejek helyszínéül szolgált a feleség barátnői számára. 

Itt megbeszélhették családi ügyieket, ide elvonulhattak a világ zaja elől, ám Zsóka mostanában meg sem jelent a bolt körül. A kis üzlet ajtaján egy zárva tábla függeszkedik, benézve, pedig a luxusruhák és cipők rendezett érintetlensége arról tanúskodik, hogy egy ideje nem járhatott az ajtón belül senki. 

Hetek óta nem látta a szomszéd Zsókát, sem őt, de egy alkalmazottat sem– nyilatkozott a Borsnak a szomszédban lévő bioboltos, aki hozzátette: jóban vannak a szomszéddal és nagy a bizalom közöttük, olyannyira hogy a kulcsokat is ott szokta hagyni az özvegy, ha nem tudja magával vinni.

Megkérdeztük a többi szomszédos boltost is, akik szintén nem látták Deme Zsókát mostanában. Az egyik hölgy aggodalmát is kifejezte.

– Zsóka kedves mindig és aggódunk miatta, viszont nem tudunk sajnos róla semmit, nekünk sem elérhető azon a telefonon, amin a vendégek eddig bejelentkeztek hozzá– mondta a szomszédos irodából a kedves hölgy, aki nevét nem vállalva hozzátette: úgy tudja, a butik nem rendszeresen tart nyitva, így azon a telefonszámon kell általában bejelentkezni Zsókához, amelyet az özvegy a hírzárlat óta nem vesz fel.

Kóbor János és kislánya, Léna

Talán annyira összetört az özvegy, hogy már az a bolt sem okoz neki örömet, melyet a lányáról nevezett el? Meglehet, hogy még mindig annyira elkeseredetten gyászol, hogy képtelen visszaállni a munkába, s majd akkor tér vissza a szeretett üzletéhez, ha már túl van a nehezén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában