haon-sportoldal

2008.11.01. 12:48

Futsal: döntetlen a Fradi ellen

<p>Berettyóújfalu – Döntetlent ért el az Allianz-FTC pénteken este a Mezei-Vill otthonában; noha helyzetek voltak a mérkőzésen, mindkét csapatnak csak egyszer sikerült betalálni az ellenfél kapujába.</p>

A vezetést a hazaiak szerezték meg a meccs tizenharmadik percében, Trencsényi góljával. Ám a publikum újfalui része nem sokáig örülhetett az előnynek, hiszen három perc elteltével Ország révén egyenlített a Fradi. A találkozó hátralévő perceiben ugyan alakítottak még ki helyzeteket a játékosok, de újabb találatnak már nem örülhettek.

– Rengeteg helyzet volt – értékelt a HAON-nak Szitkó Róbert, a Mezei-Vill edzője. – Sajnos hetek óta küszködünk a helyzetkihasználással, most is ez történt.

Hozzátette, hogy még a bajnokság elején járnak, és a rájátszásra kell csúcsformába kerülniük. Addig is azon lesznek, hogy pótolják a hiányosságokat, s a szakember úgy véli, a végén ismét az esélyesek között fognak szerepelni. Megjegyezte, hogy eddig sem kaptak ki az ősszel indult pontvadászatban.

Legközelebb jövő pénteken játszanak; a Dupont-Fortuna FC otthonában lépnek pályára, majd november 12-én a Colorspectrum Aramist fogadják.

A tények

MVFC Berettyóújfalu–Allianz-FTC 1–1 (1–1)
Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok. Vezette: Nagy R. (Pápai, Varga Zs.)
Berettyóújfalu: Pallai – Angyalos, Lovas, Trencsényi, Nagy I. Csere: Moga (kapus), Gál, Togi, Sáfár, Tamás, Kolompár, Vicickó. Edző: Szitkó Róbert.
FTC: Tóth Gy. – Kun, Tóth A., Temesi, Fogarasi. Csere: Veres (kapus), Ország, Biczi, Lengyel, Machalek, Kénoszt, Kovács N. Edző: Kénoszt Ferenc.
Góllövők: Trencsényi (13.), illetve Ország (16.).
Sárga lap: Tóth Gy. (27.), Biczi (28.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!