haon-sportoldal

2008.09.27. 21:24

Újabb hazai siker Nyíradonyban

<p>Nyíradony – Magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Tajtavill Nyíradony együttse szombaton kora este. A hazaiak azt a Kiskunhalast fogadták, amellyel kétszer is találkoztak a felkészülés során, s akiket mindkétszer legyőztek.</p>

A kiskunhalasiak szerdán nagy arányú vereséget szenvedtek otthon a DVSC-Aquaticumtól, míg a nyíradonyiak idegenben nyertek a Vasas ellen.
Nos, a vendégek ezúttal sem jártak szerencsével: a 11–8-as félidőt követően végül kilenc góllal, 26–17-re kikaptak a nyíradonyi lányoktól.

A hazaiaknak különösen a védekezését illeti dicséret, hiszen hatvan perc alatt mindössze tizenhétszer jutott a labda a kapujukba – ennyiszer máskor akár egy félidő alatt is megzörgetheti a hálót az ellenfél a kézilabdában.
A Tajtavill játékosainak folytatódik az erőltetett menet, hiszen október elsején – szerdán – újra játszanak: a Fehérép-Alcoához látogatnak, a fehérváriak európai kupakötelezettsége miatt az eredetileg tervezettnél három nappal korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!