haon-sportoldal

2008.09.23. 12:37

Ismét a megyei gólkirályságról

<p>Debrecen – Mint azt a Haon már korábban beszámolt, az elmúlt szezon gólkirályi címe körül egy jelenleg is tartó vita alakult ki. Most a fellebbviteli Bizottság kért szót az ügyben.<br /> &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/ismet-a-golkiralysagrol/cn/haon-news-Csapo-20080923-122750"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Gólkirályságról</B></A></p>

Az elmúlt szezon gólkirályi címe körül egy jelenleg is tartó vita alakult ki, ugyanis a két jelölt közül a kabai Plókai Mihály egy később megsemmisített eredményű meccsen szerzett két gólját is beszámították a statisztikába.

Ezt fellebbezte meg Horváth Zoltán, a Báránd játékosa, aki az említett két gólt nem számítva egyel többet szerzett, mint Plókai.

Az eset kapcsán a Fellebbviteli Bizottság részéről Rácsai Lajos is szót kért lapunktól: „A 2007-2008. évi Megyei Felnőtt Labdarúgó Bajnokság góllövő listáját a Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága állapította meg 96/2007-08. számú határozatával. Ezzel a határozattal szemben élt fellebbezéssel Horváth Zoltán labdarúgó, (...) ezt követően került fel az anyag a Fellebbviteli Bizottsághoz, aki azt soron kívül tárgyalta és 2008.07.11. napján kelt határozatával a Versenybizottság határozatát hatályon kívül helyezte és megállapította, hogy a góllövőlista végeredményének megállapítása a Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség Elnökségének hatáskörébe tartozik.
Tekintettel a fentiekre a Fellebbviteli Bizottság, új eljárást rendelt el, mely hivatott volt a gólkirályi cím megállapítására is.
A fentiek alapján tehát megállapítható, hogy a Fellebbviteli Bizottság rövid időn belül határozatot hozott, valamint, hogy a gólkirály címről a döntést nem ezen bizottság hozta meg.”

  • Erõfelmérõ torna elõtt a DEKE
  • Tajtavill Nyíradony: a fõvárosban nyerni kell
  • Nagyszabású futófesztivál Polgáron
  • Nagyszabású futófesztivál Polgáron
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!