haon-sportoldal

2008.09.23. 12:25

Győzni indulnak a fővárosba

<p>Nyíradony – Bár majdnem végig vezetett a Tajtavill Nyíradony együttese a szombati, Hódmezővásárhely elleni hazai mérkőzésen, a végjátékban felzárkózott a vendégcsapat, s döntetlennel végződött a sokáig sima győzelemnek tűnő meccs.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/gyozni-indulnak-a-fovarosba/cn/haon-news-hbn_01-20080923-122558"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Női kézilabda: a hajdú-bihari első osztályú csapatok menetrendje [.pdf - 44KB]</B></A></p>

Az elvesztett egy pont miatti kesergésre azonban nincs sok idő, hiszen szoros a menetrend, ezen a héten két fordulót is rendeznek a bajnokságban: szerdán 18 órakor a Vasas otthonában lépnek pályára a lányok, míg szombaton a Kiskunhalast fogadják.
A Vasas az elmúlt héten épp Hajdú-Biharban járt; pénteken a DVSC-Aquaticummal csaptak össze, s a debreceniek 37–19-re kiütötték a bajnokságban sereghajtó fővárosiakat.
– Nagyon fiatal csapatról van szó, sok játékos eligazolt tőlük – mondta a Vasasról a HAON-nak Flaska Mónika, a Tajtavill Nyíradony szélsője, aki öt gólig jutott a szombati, Hódmezővásárhely elleni meccsen.

– Kiszámíthatatlanok, készülni kell rájuk.
Mint kifejtette, játszottak velük felkészülési mérkőzést, akkor az első félidőben nem úgy ment a nyíradonyiaknak a játék, mint ahogy szerették volna, így kisebb volt a különbség, a második játékrészben azonban már magabiztosan játszottak. – Ismerjük a Vasast, de minden meccs más – tette hozzá Mónika.
A múlt szombati találkozóval kapcsolatban megjegyezte:

– Bánt minket a döntetlen, a végére nem úgy alakult a játék, ahogy kellett volna. Tanulni kell a szombati meccsből, és koncentrálni a további mérkőzésekre. Szerdán már csak a Vasasra fogunk összpontosítani. Győzni megyünk, mást el se tudunk képzelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!