haon-sportoldal

2008.06.03. 13:50

Nem hétköznapi kupaünnep

<p>Debrecen – Bár szerdán játsszák a meccset, korántsem hétköznapi program vár szerdán a Loki-szurkolókra: a labdarúgó Magyar Kupa fináléjának visszavágója</p>

Igazi örömünnepet ígér a találkozó, hiszen az idegenbeli, „csúcskategóriás” 7–0 után a DVSC-TEVA felszabadultan és kupagyőztesként futballozhat a Honvéd ellen a 18 órakor kezdődő találkozón (élő tudósítás a www.haon.hu-n és a Sport 1-en).

Érdemes kilátogatni a stadionba (a bérleteseknek ezért nem kell fizetniük), hiszen lesz látnivaló bőven: a 14 órai kapunyitást követően 15.30-kor kezdődik a Velence–Cigánd összecsapás a Sport Tv-kupáért, majd 17.45-kor a DVSC-DEAC NB III-as bajnokcsapatának tagjai kapják meg jól megérdemelt aranyérmüket. Ezt követően rangos díj talál gazdára: mint már évek óta mindig, ezúttal is Zilahi-díjban részesül az idény legjobb DVSC-TEVA-játékosa. Aztán jön a meccs, amely után következhet az igazi „fesztivál”, a Magyar Kupa és az érmek ünnepélyes átadása.

Nagyjából ennyi a tervezett forgatókönyv, amely valóban remek időtöltést ígér. A Loki igyekszik majd kiszolgálni a közönséget, ahogy az idény felfedezettje, Huszák Tamás fogalmazott a klub honlapján: – A 7–0-s sikerünknek köszönhetően szinte kivehetetlen a kupa a kezünkből! Mivel már nincs rajtunk nagy teher, szeretnénk egy élvezhető, jó mérkőzésen kiszolgálni a közönséget és ismét nyerni a Honvéd ellen!

Erre – vagyis a győzelemre – jó esélye van a Lokinak, amely így szépen búcsúzhat el közönségétől. Aztán jöhet a pihenő, amely idén június 18-ig tart, akkor kezdődik a felkészülés a következő idényre. A nyári edzőtábor helyszíne idén is Balmazújváros lesz, ahol július 5-ig készül majd a csapat. De egyelőre ne tekintsünk a jövőbe, foglalkozzunk a jelennel, vagyis a mával: a kupagyőztes köszöntésével.

  • Nem szentek, de nem is bűnözők
  • Demonstráltak a szurkolók
  • Nem tisztelte a Loki stadiont a rongáló
    A DVSC fiai képekben: 
  •  DVSC-Újpest labdarúgó mérkőzés  Kispest-Honvéd–DVSC labdarúgó mérkőzés 2008.05.28.  Honvéd–DVSC labdarúgó mérkőzés II. félidő 2008.05.28.  Paks-DVSC-TEVA 2008.05.24  Paks-DVSC-TEVA  2008.05.24  DVSC - Fehérvár bajnoki meccs 2008.05.17.

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!