haon-sportoldal

2008.04.25. 11:11

Máté Péter súlyos sérülése

<p>Debrecen - A lehető legrosszabb diagnózist állapították meg Máté Péter sérülésével kapcsolatban: a védő ismét keresztszalag-szakadást szenvedett, ami azt jelenti, számára véget ért az idény.</p>

A DVSC-TEVA játékos szerdán, a Siófok elleni Ligakupa-mérkőzésen egy rossz mozdulat után letapadt a lába, nagy fájdalmat érzett és hordágyon kellett levinni a játéktérről.

A debreceni védő csütörtökön Székesfehérváron egy térdspecialistánál, Abkarovics Gézánál járt, aki ultrahangra és MRI-re küldte a játékost.

Az eredmény lesújtó, ugyanis Máté bal térdében elszakadtak a keresztszalagok, ami a legnehezebben gyógyuló sérülés – adta hírül a klub honlapja.

A labdarúgóra műtét vár és már biztos, hogy ebben a szezonban nem számíthat rá a szakmai stáb. Máté Péterre rájár a rúd.

A Loki bajnokaként 2006 augusztusában óriási tervekkel az angol Premier Liga csapatához, a Reading együtteséhez igazolt.

Jól is indult minden, hiszen az utánpótlás együttesben remek játékkal, és egy fejesgóllal debütált, ám ezt követően egy másik mérkőzése rémálomszerűen fejeződött be.

Egy szokványosnak mondható ütközést követően a jobb térdében elszakadtak a keresztszalagok. Most ugyanez a sérülés megismétlődött, de ezúttal a másik lábában.

Döntőben a Loki a Ligakupában (is)

A Magyar Kupa mellett a Ligakupában is döntőt vívhat a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, miután a hazai pályán elért 2–0-ás győzelmet követően az elődöntő visszavágóján 0–0-ás döntetlent ért el Siófokon, s így 2–0-ás összesítéssel jutott a tavaszi sorozat fináléjába.

Siófok - DVSC-TEVA online közvetítés

 A Ligakupa elődöntőjének második felvonását vivták a csapatok Siófokon. Az első meccset a Loki nyerte 2-0-ra.

Urbányi helyett Szentes

Váltás az Újpest FC kispadján: volt debreceni edzőt szerződtettek a fővárosiak.

Ahogy illik: kiütéses diadal  Az ősi ellenfelek rangadójára, a Loki-Szpari derbire gyűltek a szurkolók szombaton Debrecenben, a Soproni Liga 24. fordulójában megrendezett találkozón.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!