haon-sportoldal

2008.04.01. 12:15

A döntőért lép pályára a DVSC-TEVA

<p>Debrecen - Egyszerűen nincs megállás, lendületben a Lokomotív, a vasárnapi bajnoki meccset követően hétközben már Magyar Kupa mérkőzést kell játszania a debreceni alakulatnak.</p>

Az MK elődöntőjében, a két meccsből álló párviadal első találkozóján a DVSC-TEVA alakulata Győrben, az Integrál DAC vendégeként, szerdán 17 órától lép pályára. A találkozót a Hajdú Online (www.haon.hu) és a Sport 2 élőben közvetíti.

Nem kell félteni őket

– Az a jó, amíg sok meccsünk van, hiszen azt jelenti, minden fronton érdekeltek vagyunk – nyilatkozta a Naplónak Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsre. – Az utóbbi másfél hónapban annyi meccset játszottunk, mint egy bajnoki idényben. Úgy gondolom, a sorozatterhelés eddig nem hagyott mély nyomokat a játékosainkban, s bízom benne, hogy ez a jövőben is így lesz.

A regenerálódásra, a felfrissülésre kevesebb időnk van, mint más csapatoknak, de nem kell sem sajnálni, sem félteni bennünket, tudomásul vesszük a helyzetet és megpróbáljuk mindig a lehető legtöbbet nyújtani a mérkőzéseken.
Győzelemre játszanak

A Magyar Kupában a Debrecennek a másodosztályban szereplő, az NB II nyugati-csoportjának 6. helyén álló Integrál DAC ellen kell kivívnia a fináléba kerülést.

Az összecsapás pikantériája, hogy a győri csapatot a Loki korábbi trénere, Szentes Lázár készíti fel.

– Sikerre éhes gárda a DAC, mindenképpen figyelemre méltó, hogy a kupában két élvonalbeli csapatot, a Zalaegerszeget és a Vasast búcsúztatták korábban.

A riválisunk biztonsági játékra építkezik és kontrákra rendezkedik be általában, vélhetően ellenünk is ezzel a futballal akarnak operálni.

Bár a továbbjutásról két találkozó dönt, akkor lennénk igazán nyugodtak, ha már idegenben sikerülne előnyt kiharcolnunk.

A szerdai meccsen főként a fiataloknak szavazok bizalmat, eddig sem okoztak csalódást, biztos vagyok benne, hogy most is megállják a helyüket – mondta magabiztosan a debreceni szakmai stáb első embere.

  • Bíró Péter "pontmentő" első gólja
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!