PR cikk

2019.11.25. 09:54

Alföldi: a név kötelez

Az ALFÖLDI ismert és elismert gyártó- és forgalmazócég a háztartási szennyvízátemelők, az ún. darálós WC-k piacán.

Fotó: Picasa

Több évtizedes gyártói tapasztalattal, saját szervizháttérrel és állandó fejlesztésekkel mára meghatározó szereplője az iparágnak. Világviszonylatban is az egyik legnagyobb választékkal rendelkező, minden helyzetre megoldást kínálni nyújtó termékekkel.

Mi is az a darálós WC?

Gyakran előforduló technikai probléma egy lakás vagy üzlethelyiség komfortosításakor, hogy nincs megfelelő átmérőjű szennyvízcső a közelben vagy a csatornaszint magasabban van, mint a tervezett vizesblokk. Ezzel a módszerrel órák alatt kialakíthat mosdót, fürdőt ott, ahol addig erre nem is gondolt.

A darálós WC-készülékre ugyanis még ráköthető több más fogyasztóhely is. (pl. mosdó, zuhany, kád, bidé, mosógép, mosogatógép stb.) Természetesen bontás és a lakás szétverése nélkül könnyen és gyorsan elvégezhető, költséghatékony megoldást jelent.

Ott, ahol a többi lakó nem járul hozzá vagy technikailag kivitelezhetetlen a hagyományos WC telepítése, a darálós WC oda is beszerelhető. Műemlék épületnél, fafödémes háznál csak ez jöhet szóba. A vízvezeték-szerelők, épületgépészek már régóta ismerik ezt a lehetőséget.

Ezeknek a berendezéseknek alapvetően két típusa létezik, a hagyományos WC-csésze mögé helyezhető normál készülékek és a kerámiával egybeépített darálós WC-k.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!