PR cikk

2019.11.25. 09:54

Alföldi: a név kötelez

Az ALFÖLDI ismert és elismert gyártó- és forgalmazócég a háztartási szennyvízátemelők, az ún. darálós WC-k piacán.

Több évtizedes gyártói tapasztalattal, saját szervizháttérrel és állandó fejlesztésekkel mára meghatározó szereplője az iparágnak. Világviszonylatban is az egyik legnagyobb választékkal rendelkező, minden helyzetre megoldást kínálni nyújtó termékekkel.

Mi is az a darálós WC?

Gyakran előforduló technikai probléma egy lakás vagy üzlethelyiség komfortosításakor, hogy nincs megfelelő átmérőjű szennyvízcső a közelben vagy a csatornaszint magasabban van, mint a tervezett vizesblokk. Ezzel a módszerrel órák alatt kialakíthat mosdót, fürdőt ott, ahol addig erre nem is gondolt.

A darálós WC-készülékre ugyanis még ráköthető több más fogyasztóhely is. (pl. mosdó, zuhany, kád, bidé, mosógép, mosogatógép stb.) Természetesen bontás és a lakás szétverése nélkül könnyen és gyorsan elvégezhető, költséghatékony megoldást jelent.

Ott, ahol a többi lakó nem járul hozzá vagy technikailag kivitelezhetetlen a hagyományos WC telepítése, a darálós WC oda is beszerelhető. Műemlék épületnél, fafödémes háznál csak ez jöhet szóba. A vízvezeték-szerelők, épületgépészek már régóta ismerik ezt a lehetőséget.

Ezeknek a berendezéseknek alapvetően két típusa létezik, a hagyományos WC-csésze mögé helyezhető normál készülékek és a kerámiával egybeépített darálós WC-k.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik