Gazdaság

2019.01.31. 12:04

Ilyen a Continentalnál dolgozni

<strong>Első kézből, öt munkavállalótól tudhatjuk meg, hogy érzik magukat a technológiai vállalatnál.</strong>

Első kézből, öt munkavállalótól tudhatjuk meg, hogy érzik magukat a technológiai vállalatnál.

Buka Glória, a Contis csapat HR Specialistájának szervezésével sikerült megszólaltatnunk a vállalat első munkatársait.

Arra gondoltunk, hogy megosztjuk veletek az eddigi élményeinket és tapasztalatainkat, amiket a vállalatnál szereztünk. Szerintem mindig az a leghitelesebb információ, amiket azoktól kapok, akik valahol dolgoznak és hasonlóan gondolkodnak, mint mi. Így összegyűjtöttük öt munkatársunk rövid beszámolóját a debreceni Continentalnál szerzett eddigi élményekről, hogy első kézből kapjatok betekintést abba, hogy mire számíthattok, ha felvételt nyertek hozzánk. Nagyon fontos számunk a munka és magánélet egyensúlya és az, hogy olyan támogató környezetet tudjunk a munkatársainknak biztosítani, amelyben szakmailag is folyamatosan fejlődhetnek”- osztotta meg velünk Glória.

Kellemes olvasást kívánok a kollégáink alábbi beszámolóihoz!

Haraszti Anna: jelenleg a Debreceni Egyetem Műszaki Karán Műszaki menedzser szakon végzős hallgatóként tanulok. A Continental debreceni csapatába 2018. októberében nyertem felvételt, mint Minőségirányítási rendszerfejlesztő. A munka mellett fontosnak tartom a folyamatos személyes fejlődést és tanulást, ezért képzem magam jelenleg is az egyetemen. Számomra nagyon fontos, hogy a Continental egy olyan multinacionális cégcsoport, mely magáénak vallja a rugalmas munkavégzést. A modern technológiának köszönhetően, a mobileszközeim segítségével már nem vagyok az irodához kötve, így bárhonnan tudok dolgozni. E-mailjeimet online is fel tudom dolgozni, Skype-on keresztül pedig bármikor be tudok csatlakozni egy- egy megbeszélésbe, így a tanulmányaimat és a munkámat könnyedén össze tudom hangolni.

Madarasi Péter: 2016-ban végeztem a TTK Villamosmérnöki alapképzésén majd 2018-ban Mechatronikai mérnök mesterdiplomámat is megszereztem. Az államvizsga után szinte azonnal lehetőségek kaptam junior tesztmérnök pozícióban kipróbálni magam a debreceni Continentálnál. Szeretek itt dolgozni különböző területek mérnökeivel együtt, akiktől nap mint nap új dolgokat tanulhatok, számos új technológiát megismerhetek és projektekben is részt veszek. Pályakezdőként rengeteg kihívással kell megbirkóznom, de szerencsére a vállalatnál számos lehetőségem nyílik a fejlődésre, szakmai tudásom elmélyítésére a folyamatos tréningeknek, illetve a tapasztalt kollégáknak köszönhetően.

 Maksa Zsolt: a Debreceni Egyetemen Gazdaságtudományi karán az előző félévben szereztem meg diplomámat Kereskedelem és marketing szakon, Marketing menedzsment szakirányon. Jelenleg a debreceni csapatban beszerzői feladatokat látok el. Számomra nagyon fontos, hogy inspiráló környezetben dolgozhassak, ahol minden feltétel adott szakmai és személyes fejlődésemhez. A Continentálnál ezt megtaláltam, hiszen a mindennapokban számomra nagyon motiváló és követendő vezetői támogatást tapasztalok a cégnél, továbbá a HR csapat hozzáállása és szakértelme is példamutató számomra.

Buka Glória: jelenleg a Debreceni Egyetemen Humán Erőforrás Tanácsadó mesterszakon tanulok, illetve alapdiplomámat is itt szereztem. A debreceni Continental Emberi Kapcsolatok (HR) csapatát, mint HR Specialista erősítem. Számomra fontos, hogy izgalmas és kihívásokkal teli munkakörben dolgozzak egy olyan munkahelyen, ahol könnyedén tudok azonosulni a vállalati alapértékekkel, melyek a Bizalom, Egymásért, Versenyszellem és a Cselekvés Szabadsága. Mindenkit bíztatnék, aki szeretné az egyetemi évek alatt megszerzett tudását kamatoztatni egy multinacionális vállalatnál és emellett egy vidám jó hangulatú helyen eltölteni mindennapjait, hogy csatlakozzon a Continental debreceni csapatához.

Antali János: Jelenleg tanulok és tanítok is az egyetemen, tanulni a Műszaki menedzser MsC szakon tanulok és ha minden jól megy akkor idén végezek, továbbá a Lean Szakmérnöki és Mérnök Coach szakon tanítok mint óraadó. Most Continentál új debreceni telephelyén dolgozom, mint Minőségbiztosítási Igazgató.

Nagyon szeretek itt dolgozni, mert nagyon pozitív és nyitott a munkahelyi légkör, ami serkenti a kreativitást és közös sikerek eléréséhez vezet.

A nemzetközi háttér lehetőséget nyújt a tudásom elmélyítésében, rengeteg és csak is professzionális technológiával működő ipar 4.0 alkalmazásokkal találkoztam eddig. Az egyetemen tanult ismereteimet kamatoztatni tudom mindennapi munkám során, továbbá rengeteg lehetőség nyílik a kutatás fejlesztés terén. Remélem a közös munka hamarosan folytatódhat az egyetemi Continental Laborokban is.

Nyitott állások a Continentalnál az alábbi linken:

- PR cikk -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!