Debrecen hírei

2018.12.17. 09:47

Karácsonyfát kaptak a klinika kis betegei

Debrecen - A Gyermekváros Egyesület mézeskaláccsal díszített karácsonyfát adományozott a Gyermekklinika betegeinek és dolgozóinak.

Debrecen - A Gyermekváros Egyesület mézeskaláccsal díszített karácsonyfát adományozott a Gyermekklinika betegeinek és dolgozóinak.

A közel 3 méter magas normand fenyőn 100 darab egyedi mézeskalácsdísz található, melyet a Gyermekváros Egyesület tagjai és önkéntesei készítettek. A hagyományos ünnepi formák- angyalka, csillag- mellett állatfigurákkal mint csiga, mackó, róka, süni, rénszarvas is igyekeztek a gyermekek kedvében járni.

A feldíszített karácsonyfa vízkeresztig várja csodálóit a Gyermekklinika aulájában.

Az egyesület mézeskalács díszítő bulival is készült a beteg gyerekeknek, melyen Radics Zoltán Mézeskalács készítő is részt vett.

A Gyermekváros Egyesületnek a jószolgálati akcióin túl, feltett szándéka az önkéntesség kultúrájának fejlesztése, a karitatív szellem erősítése. Ennek jegyében a programhoz az Ady Endre Gimnázium 9. nyelvi- dráma tagozatos diákjai mesejátékkal csatlakoztak.

- Gyermekváros Egyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!