Debrecen hírei

2018.05.11. 19:47

360 fokos videó: „motoros banda” rakoncátlankodott a főtéren

Debrecen - Játékmotorok, futóbiciklik, triciklik, sőt még rollerek is voltak az első játékmotoros találkozón Debrecen főterén.

Debrecen - Játékmotorok, futóbiciklik, triciklik, sőt még rollerek is voltak az első játékmotoros találkozón Debrecen főterén.

A közlekedéskultúra napja alkalmából két édesanya a közösségi média által szervezett „motoros felvonulást” Debrecen belvárosában, péntek délután. Az eseménnyel a biztonságos közlekedésre akarják felhívni minden társunk figyelmét. Itt a tavasz, a jó idő, egyre több gyermek fog közlekedni az utcákon.

A Nagytemplom előtt csaknem száz kisgyermek várakozott szüleivel, hogy elinduljon a menet a Piac utcán, ahonnan a kereszteződésig sétáltak, majd visszatértek a Kossuth térre.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!