Bulvár

2013.01.03. 08:35

Hatalmas baki a Barátok Közt-ben! - Frissítve!

A Barátok Közt íróinak sikerült megformálnia a magyar sorozatok legbénább bérgyilkosát. Hogy szándékos volt-e vagy véletlen, még nem tudni.

A Barátok Közt íróinak sikerült megformálnia a magyar sorozatok legbénább bérgyilkosát. Hogy szándékos volt-e vagy véletlen, még nem tudni.A hír most már végeleges, Berényi András karaktere meghalt. Kétféleképpen szokták a színészeket eltakarítani a műsorból: vagy elutazik vagy meghal. Előbbieknek van némi halvány reménysugara arra, hogy visszatérnek, legalább 1-1 epizód erejéig. Utóbbiak viszont csak kísérteni tudnak, mint Magdi anyus.

De térjünk vissza a bakira. A történet szerint Berényi András elment egy fogadásra, amire elvileg Attilának kellett volna mennie, de ő lemondta és András ugrott be helyette. Pech, hogy Miklós pont akkorra bérlet fel a bérgyilkost, hogy kicsit leckéztesse meg az öccsét. A rosszfiút Nagy Sándor alakította, aki egy korábbi részben már megkísérelte autóval elütni Attilát. Ekkor látta is, hogy hogyan néz ki (és mellesleg fotója is volt róla!).

A fogadás helyszínén először még teljesen hihető, hogy véletlenül verik félholtra társával Andást, mivel rögtön egy zsákot húztak a fejére. De András kiszabadult és a tetőre menekült. Itt már szemtől szemben is láthatta a gyilkos, hogy ez az ember valahogy nem úgy néz ki, mint a korábbi célszemély. De hát nincs mit tenni, a névtáblájára Berényi Attila van írva.

A megoldás: A Barátok közt kommunikációja szerint a tetőn a bérgyilkos távol állt Andrástól és hátulról reflektorok vakították el, ezért nem láthatta, hogy nem Attila van a tetőn.

 



22.12.2012 | Megrázó képsorokkal ért véget péntek este a Barátok közt 2012-es évadja. Berényi András egy félreértés áldozataként zuhant a mélybe.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!