Bulvár, celeb

2016.03.03. 10:33

Alagutat neveztek el Robin Williamsről

A közösségi médiában jelentették be, hogy az alagút az elhunyt színész nevét viseli. 

A közösségi médiában jelentették be, hogy az alagút az elhunyt színész nevét viseli. A Robin Williamsről elnevezett alagutat, amely a Golden Gate hidat köti össze Marin Countryval hétfőn avatták fel San Franciscóban. A korábban Waldo- vagy Szivárvány alagútnak nevezett hely átkeresztelésének folyamata több hónappal ezelőtt kezdődött, de csak most jutottak odáig, hogy az az elhunyt színész nevét viselje. Az alagutat ezelőtt a szivárvány színű bejárata miatt nevezték Szivárvány alagútnak.



A Kaliforniai Közlekedési Osztály a közösségi médiában jelentette be az alagút átnevezését. - Robin Williams a barátja volt a San Franciscó-i North Bay közösségnek. A színész gyakran váratlanul jelent meg a Mill Walley-i Throckmorton Színházban, ahol ösztönző hatással volt a kezdő humoristákra - írták a hivatalos szervek.

A színész, aki olyan híres filmekben szerepelt, mint a Jó reggelt Vietnám!, a Mrs. Doubtfire, vagy a Jumanji, 2014 augusztusában, 63 éves korában, önkezével vetett véget életének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!