Bulvár, celeb

2008.10.16. 10:11

Keleti Györgyit zaklatják

<p>Keleti Györgyit rengeteg önjelölt erkölcscsősz megállítja az utcán, sőt, már az is megesett, hogy vadidegenek egyszerűen leku...ták</p>

- Meglepő, hogy épp a huszonéves lányok zaklatnak, pocskondiáznak, ha meglátnak - sóhajtott Keleti Györgyi, aki úgy érzi, a botrány óta csak még jobban megerősödött. - Mindenki követ el hülyeségeket az életben, amelyeket már másképp csinálna. Én mégsem öltem embert, nem vagyok gyilkos. Szerencsére akadnak olyanok is, akik ismeretlenül odajönnek hozzám és biztatnak, ez nagyon jól esik.

Keleti Györgyi elárulta, hogy nem sikerült volna ilyen jól átvészelnie ezt a kritikus időszakot, ha nem állnak mellette a szülei, akik a mai napig rettenetesen féltik, már-már túlságosan is aggódnak miatta.

- Bevallom, a szüleim attól féltenek a legjobban, nehogy öngyilkos legyek - folytatta Györgyi. - Szerencsére nem vagyok hajlamos ilyesmire, hiszen nagyon erős bennem az életösztön.

- Bors / Netbulvár -

Keleti Györgyi harci pózban, ruha nélkül
· Keleti Györgyit egy bosszúálló ex feketíti be?
· Keleti Györgyi durva szextitkai!
· Keleti Andreát saját férje túrta ki

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!