Bulvár, celeb

2008.06.09. 12:36

Tv-sorozatot forgat Patrick Swayze

<p>Televíziós sorozatban vállalt szerepet Patrick Swayze, aki hasnyálmirigy-rákja miatt továbbra is orvosi kezelés alatt áll.</p>

A Dirty Dancing sztárja egy veterán FBI-ügynököt játszik majd a The Beast (Szörny) című új amerikai sorozatban.

A Hollywood Reporter című lap beszámolója szerint Swayze 13, egyórás epizódot forgat majd az A&E kábeltelevíziós társaság sorozatában. A cég reményei szerint a színész megfelelő egészségi állapotban lesz a forgatás alatt, és tudják tartani a munka ütemtervét. Swayze ugyanakkor - köszönhetően a kemoterápiás kezeléseknek és a kísérleti gyógyszereknek - szemmel láthatóan elég jól van ahhoz, hogy dolgozni tudjon - közölte a televíziós társaság.

A sztár egyébként állítása szerint nem törődik az egészségi állapotával. "Sokáig kerestem egy sokrétegű, kiszámíthatatlan, ugyanakkor szórakoztató karaktert, és ebben a projektben megtaláltam" - nyilatkozta korábban Swayze. A forgatás várhatóan augusztusban kezdődik és négy hónapig tart.

A színész márciusban jelentette be, hogy hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok akkor kevés esélyt adtak a túlélésére. Azóta azonban kiderült: az 55 éves sztár szervezete jól reagál a kemoterápiás kezelésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!