Bulvár, celeb

2008.05.20. 13:48

Koós: nem vagyok halálos beteg!

<p>Koós János állítja: a minapi híresztelésekkel ellentétben nem operálták meg a szívét, és nem is támadta meg semmiféle halálos kór.</p>

A művész köszöni szépen, remekül van. Bár az egyik napilap nemrégiben arról számolt be, hogy János komoly operáción esett át, és ma is kezelésekre jár, ő minderről mit sem tud.

- Nem operálták meg a szívemet! - kezdte határozottan az énekes. - Ha decemberben valóban megműtöttek volna, akkor hogy mehettem volna januárban vitorlázni az Indiai-óceánra? Sehogy! Ráadásul azt állították, hogy az emésztőrendszeremet halálos betegség támadta meg, de ez sem igaz. Makk egészséges vagyok! A szerkesztők félreértelmezték a mondataimat. Arról beszéltem nekik, hogy küzdök a korommal, ők ezt úgy értelmezték, hogy küzdök a kórommal. Valóban kaptam Mészölytől egy lúgosítót, de azért, hogy erősebb legyek, nem azért, hogy legyőzzek egy halálos betegséget. Aki ezt híreszteli, annak csak annyit üzenek: örülne, ha hetvenévesen olyan egészséges lenne, mint én - mondta Koós.

Természetesen az énekes lányához is eljutott a vészjósló hír. Koós Rékát, aki jelenleg egy vidéki színházban játszik, érezhetően megviselte az édesapja betegségéről szóló cikk.

- A magánélet nem tartozik másra - szögezte le a színésznő. - Még ha valóban beteg lenne, akkor sem lenne senkinek semmi köze hozzá. Egyébként meg nem szeretnék az ő nevében nyilatkozni, hiszen én sem örülnék, ha a magánügyeimről beszélne.

Forrás: Netbulvár

Nézze meg a videókat is! 
· Cannes: A hangulat csak fokozódik
· Csézy rosszakarója  
· Koós: kórral küzd vagy korral küzd?

Koós János küzd a kór ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!