Bulvár, celeb

2008.04.16. 06:26

Szélsőbalosnak nevezte a jobbos újságírót

<p>A&#160;Mokka című műsorban médiatörténeti eseménynek lehettünk tanúi: nem sűrűn fordult elő, hogy egy újságíró kollégáját szélsőségesnek nevezze nagy nyilvánosság előtt. Jakupcsek Gabriella valószínüleg sokáig emlékezni fog a bakira.<BR /></p>

A Mokkában pattanásig feszült volt a helyzet. Jakupcsek Gabriella talán élete legkínosabb bakiját követte el, mikor szembesült azzal a ténnyel, hogy az egekbe kiáltó barámságot jelentett ki a vele szembenülő riportalanynak.

Ráadásul a kijelentés igen sértőre sikerült, mikor Ambrus Balázs újságja A Reakció nevét eltévesztette, majd szélsőbalosnak nevezte a közép jobb érzelmű fiatalembert. Ambrus Balázsnak is életreszóló élményt szerzett a műsorvezető.

- Mondanom sem kell, azonnal vigyázba állt bennem a kaki, amint meghallottam, hogy baloldali újságíró vagyok. Mi lesz még itt, kiteszi Jakupcsek a 300 ezret az asztalra, ha bevallom, hogy egyébként pedig Pungor Andrással járok?

S, hogy tényleg ne legyen kétségem afelől, hogy ki vagyok, ráerősített, hogy szélsőséges baloldali. Fordult egyet a világ, s én lélekben Pol Pottal kártyázva arra gondoltam, hogy a TV2 Aktiv stábja eközben a lakásomból jelentkezik, hogy a vitrinemben megtalálta Kádár János koponyáját. szóval ebben a lelki állapotban kellett belekezdenem a nagyívűbe.

Mint azt láthatjátok, az alapfogalmakat még így megszaggatva is sikerült úgy ahogy lepányvázni. Hogy ebből mennyi ment át Gabriella agyába nem tudom, az arcáról mindenesetre azt olvastam le, hogy mi vaaaan? Hogy ki szopatta meg jobban a másikat, azaz a szerkesztő őt, vagy ő engem, nem tudom. Igazából nem volt bennem harag, kíváncsian vártam az új kérdést - írja Balázs a Reakció című blogban.

Forrás: Ma.hu

Nézze meg a videót is!

További cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!