Bulvár, celeb

2008.03.31. 07:41

Molnár Anikó jól élne rosszlányként

<p>Molnár Anikó rájött, hogy prostituáltként hihetetlenül gazdag lenne. <BR /></p>

Molnár Anikó, az egykori villalakó fogadást kötött a barátnőjével: összegyűjt egymillió forintot egy tengerparti nyaralásra. Molnár Anikó felhívására - miszerint jó pénzért bármilyen munkát elvállal - rengetegen jelentkeztek, ám nem tudta pénzre váltani az ígéreteket: egyetlen fillért sem keresett.

- Számtalan olyan ajánlatot kaptam, amelyet nem vagyok hajlandó elfogadni - mesélte Molnár Anikó. - Nem vagyok hajlandó ugyanis eladni a használt bugyimat vagy harisnyámat senkinek. És persze arra is rájöttem, hogy prostituáltként rendkívül kapós és hihetetlenül gazdag lennék. Nem bánom, hogy így alakult, jó móka volt, és nagyon tanulságos: megtapasztaltam, hogy milyen beteg emberek vannak, és az is kiderült számomra, hogy hazánkban nem beszélhetünk önzetlen segítő szándékról. A pasik csak az ámításhoz, ígérgetéshez értenek igazán! Volt, aki a sztorit akarta megvenni, aztán, mikor oda került a sor, eltűnt. Tisztességes munkával itt nem lehet pénzt keresni - kesergett a lány.

A szőkeség azért nem bánja, hogy elhalasztják az utazást, mert rengeteg munkája van mostanában. Számos rendezvényre hívták háziasszonynak, de hogy ez a felhívásának köszönhető, vagy csak véletlen, ő maga sem tudja. Abban viszont már biztos, hogy adományokból nem fogja bejárni a világot.

- Kicsit sajnáljuk, hogy így alakult, de vár minket a Luppa-sziget! - nevetett

Molnár Anikó, aki kénytelen lesz egy hétvégét sátorban eltölteni a tóparton. Ezt a büntetést mérték ugyanis magukra a barátnőjével, ha nem jön össze az egzotikus nyaralás ára.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!