Bulvár, celeb

2008.03.14. 15:05

Megszületett az ítélet McCartney-ék válóperében

<p>25 millió fontot (6 és fél milliárd forintot) fizet Paul McCartney feleségének hosszúra nyúló válásuk végén - tudta meg az Evening Standard című brit lap pénteken.</p>

Miután a peres eljárásban a feleknek nem sikerült egyezségre jutniuk, a döntést a bíró hozta meg, és az újság szerint ez ellen sem a volt Beatles tag, sem pedig Heather Mills nem emelt kifogást.

A két éve tartó válóperes eljárás ítéletét a bíró egyébként hivatalosan hétfőn közli majd-írta az Evening Standard egy név nélkül nyilatkozó, ám a bírósághoz közelálló forrásra hivatkozva.

Paul McCartney 2002-ben vette feleségül az egykori modell Heather Millst. Négy évvel azután, hogy első felesége Linda mellrákban meghalt. A pár 2006 májusában jelentette be, hogy különválnak útjaik, de "barátságban" maradnak.

Az ezt követő válás azonban nem volt barátinak nevezhető. A 65 éves egykori Beatles tag és 40 éves felesége ugyanis nem tudtak megegyezni abban, hogy a nő mennyit kapjon McCartney 825 millió fontra (212 milliárd forintra) becsült vagyonából.

Azt nem írja a lap, hogy válási egyezmény hogyan rendelkezik a pár 2003-ban született gyermekéről, Beatrice-ről.

"Az ítélet nagyon alapos és nagyon hosszú. Nagyon részletes azért, hogy egyik félnek se legyen alapja arra, hogy fellebbezzen." - mondta a név nélkül nyilatkozó forrás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!