Bulvár, celeb

2008.02.29. 17:53

A Szajnába fulladt az egykori szupermodell

<p>A párizsi rendőrök megtalálták az egy hónapja eltűnt ex-szupermodell Katoucha Niane holttestét pénteken a Szajnában.</p>

A hatóság szerint a nő halálát fulladás okozta. A boncolás szerint az idegenkezűség kizárható, nagy valószínűséggel baleset történt. A 47 éves korában elhunyt Katouchát korábban Yves Saint Lauren divattervező mint a "fekete hercegnőt" emlegette. A volt modell február elsején tűnt el, lakóhajója közelében, miután egy fogadásról hazavitték. A nő táskáját a rendőrség megtalálta, Katouchát azonban nem. A háromgyermekes anya holttestére Párizstól nyugatra, egy híd alatt bukkantak rá.

A modell a 80-as években volt karrierje csúcsán. A guineai születésű szépség 1994-ben hagyta ott a kifutót. Azóta a női körülmetélés elleni küzdött. Egyes afrikai országokban a mai napig eltávolítják ugyanis a lányok csiklóját. Katoucha 9 éves korában esett át a műtéten. Később, híres modellként pedig mindent megtett azért, hogy fellépjen a barbárnak tartott gyakorlat ellen.

Kapcsolódó cikkek:

  • Százkét éves meztelen modell
  • Beckham fehérnemű modell lett
  • Seal és Heidi Klum átlagos otthona
  • Bódi Sylvi koplalt
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!