Autó - Motor

2012.09.20. 09:48

Peugeot: MOTION & EMOTION - A zene és a technika egymásra hangolódása

A Peugeot 2010-ben ünnepelte fennállásának 200 éves születésnapját, amelynek alkalmából a Márka teljesen megújult.

A Peugeot 2010-ben ünnepelte fennállásának 200 éves születésnapját, amelynek alkalmából a Márka teljesen megújult.

A megújulás jeleként új modellek jelentek meg a Peugeot kínálatában, mint például a Peugeot RCZ sport-kupé, a Peugeot új túraautója, az 508, és a 100%-ig elektromos kisautó, a Peugeot iOn. A megújulásnak azonban fontos eleme az új arculat és az ehhez kapcsolódó új üzenet is, melyben kiemelt szerepet kapott a modernebb megjelenésű oroszlán és az új szlogen:

Peugeot, MOTION & EMOTION.

MOTION: azaz a világon a mobilitási szolgáltatások terén referenciává válni. Olyan megoldásokat kíván a Peugeot biztosítani, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az autók egyre harmonikusabban illeszkedjenek a környezetbe.

EMOTION: A Peugeot génjeiben gyökerezik az érzelem örökös keresése. A Márka továbbra is elkötelezett a stílus terén, hiszen egy autómodell nemcsak a technikáról, hanem az érzelmekről is szól.

2011 szeptemberében a Peugeot a márkaarculat, különösen az érzelmek, kifejezésének új területére merészkedett, amelyben nagyszerű partnerre lelt, a világ 10 legjobb zenekara között jegyzett, Budapesti Fesztiválzenekar és a világhírű zenekarvezető, Fischer Iván személyében.

Örömünkre szolgál, hogy kiemelt támogatóként csatlakozhatunk a kimagasló művészi értékeket közvetítő Mahler Ünnephez, amely 2011. szeptember 9-12-én a Művészetek Palotájában kerül megrendezésre.

A koncertsorozattal kezdően Fischer Iván, akit a világ legújítóbb és leginspirálóbb zenekarvezetői között tartanak számon, utazásait egy Peugeot 508 modellel kívánja a Peugeot még kellemesebbé varázsolni.

Az idő érték, amelyet nem mindegy hogyan töltünk el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!