Zene

2018.07.19. 18:11

Örök slágerek a hardcore csapattól

Debrecen - A ’90-es évektől féktelenül menetelnek előre.

Debrecen - A ’90-es évektől féktelenül menetelnek előre.

Az egyik legnépszerűbb német elektronikus zenei együttes érkezik a cívisvárosba július 20-án, hogy megmozgassa a bulizni vágyókat a Campus Fesztiválon. A happy hardcore csapat, a Scooter immár a 25. életévét ünnepelheti a színpadon, hiszen a zenei királyok 1993 óta boldogítják a rajongókat. A technobanda több mint 30 millió eladott lemezével Németország egyik legsikeresebb formációja, akik minden egyes fellépésükkel elhozzák a színpadra az igazi retro hangulatot. Az együttes története során körülbelül 14 millió albumot adott el, és nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtött be.

A cívisvárosban eddig még nem

Jártak már hazánkban, hatalmas tömegeket vonzó koncerttel rukkoltak elő Budapesten, de a debreceni közönségnek eddig még nem volt alkalma találkozni a bandával. Az együttes a Budapest Parkban teltházas koncertet adott, ahol a rajongókat vissza repítették a ’90-es évekbe.

A Campus Fesztiválon egy látványos show keretében tér vissza a formáció, hogy a magyar közönséget ismét elkápráztathassa. A csapat olyan világslágereket adott ki egymás után, mint a“Move Your Ass!”, az “Endless Summer”, a “Let Me Be Your Valentine” vagy a “Rebel Yell”, amelyek valljuk be felejthetetlenek.

NE


[related-post post_id="3926499"]

[related-post post_id="3926049"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!