Utazás

2018.05.07. 21:55

Tripla újdonság a Hotel Lycium**** Kölcsey Központban

<strong>Megújította Magyar Turizmus Minőségi Díját a Hotel Lycium****! </strong>

Megújította Magyar Turizmus Minőségi Díját a Hotel Lycium****!

Büszkék vagyunk arra, hogy szállodánk immár 8. éve birtokosa a Magyar Turizmus Minőségi Díjnak, ezáltal a Q jel mellett a „European Hospitality Quality” minősítési rendszer elismerését jelentő 2Q használatára is jogosult.

Új, felhasználóbarát honlap

Elindult új weboldalunk. Minden eszközön könnyedén elérhetőek és megtekinthetőek imázsfilmjeink, virtuális túráink. Foglalómotorunk segítségével pedig könnyebben intézhetik vendégeink a foglalásokat.

Újdonság! A Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ 3D virtuális bemutatója

A Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ ismét úttörő szerepet vállalt, és elkészítette a teljes létesítmény 3D virtuális bemutatóját. A technológiát Magyarországon először 2017 januárjában alkalmazták, rendezvényterem lézerszkennelése tekintetében pedig a Hotel Lycium**** különterme volt az első.

Lépjen be a sikeres rendezvények és élmények tárházába!

A forradalmian új technika különlegessége az, hogy úgynevezett „babaház” nézetben megtekinthető a termek teljes valósághű virtuális makettje. Az egyes terek összeköthetőek, így egyik helyiségből a másikba sétálhatunk, akárcsak a valóságban. A speciális 3 dimenziós képalkotási módszer segítségével bebarangolhatja a komplexum minden szegletét, megtekintheti a rendezvénytermeket különféle berendezési módozatokban.

Tervezze meg eseményét, járja be helyszíneinket a saját irodájában ülve!

Leegyszerűsítjük a rendezvény- és kiállításszervezők munkáját, hiszen a távolból is könnyedén prezentálhatnak a rendezvényhelyszínünkről megrendelőiknek. A helyszínen VR szemüveg segítségével akár azonnal a rendezvénye közepén érezheti magát, többféle berendezési formát kipróbálva. A leendő előadó csak odalép a színpadi a mikrofonhoz, és azt gondolhatja, hogy már a konferencián, a pulpitus mögött áll.

A jegyespárok is játszva eldönthetik, melyik helyiséget választják esküvőjük helyszínéül, a jövőbeli szállóvendégeink pedig bekukkanthatnak szállodai szobáikba, vagy akár az Átrium étterembe, és mindeközben ki sem kell szállni az irodai székből, vagy az otthoni fotelből.

 

Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ

4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

+36 52 506 600

www.hotellycium.hu

Átrium étterem

Bálterem

Hotel Lycium apartman

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!