Összefoglaló

2019.10.18. 09:53

Szirénáktól volt hangos Hajdú-Bihar: négy balesethez is tűzoltói segítség kellett

Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

20191017 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Összeütközött két kisteherautó, egy kamion és egy úthenger Hajdú-Bihar megyében, a 33-as főút Hortobágy és Nagyhegyes közötti szakaszán. A balesetben egy ember súlyos-életveszélyes sérülést szenvedett.

Fotó: Matey István

Csütörtök reggel a debreceni Károlyi Mihály utcában egy villamos és egy személygépkocsi ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak. A járműveket áramtalanították. A villamoson körülbelül százan utaztak, senki sem sérült meg. Az autóvezető azonban igen, őt a mentőszolgálat ellátta – derül ki a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.

 

Debrecenben, a Böszörményi úton két autó ütközött össze tegnap délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autókat.

A debreceni Knézich Károly utcában is baleset történt. Két autó ütközött össze. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói szintén az áramtalanításra avatkoztok be.

Kora délután Hajdúhadházon, az Akácfa utcában egy családi ház mellett egy faépület égett, majd a tűz átterjedt a lakóházra is. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Esztár külterületén nádas égett tizenöt hektáron. A létavértesi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal és két vízsugárral oltották el a tüzet.

Délután két kisteherautó, egy kamion és egy úthenger ütközött össze a 33-as számú főúton, Hortobágy közelében. A balmazújvárosi önkormányzati és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. Az egyik kisteherautó vezetője beszorult, ezért őt a tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a járműből. A beavatkozás ideje alatt a rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt. A balesetben hat ember vett részt, ebből ketten sérültek meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

Borítókép: négyes karambol a 33-as főúton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában