360 fokos videó: divatbemutatóra készülnek a Miss Perfect Hungary döntősei

Akt.:
360 fokos videó: divatbemutatóra készülnek a Miss Perfect Hungary döntősei
© Forrás: YouTube / Hírek360.hu
Debrecen – Szerdán beköltöznek a szépségkirálynő-jelöltek a hotelbe.

A Miss Perfect Hungary döntős lányai a szerda reggelt profi fodrásznál és makeup-artistnál kezdték, hogy tökéletes hajjal és sminkkel álljanak a nap folyamán a fotósok kamerái elé. Délután a tíz döntős lány beköltözik a Borostyán Med Hotelbe, majd kora este limuzinnal érkeznek a belváros szívébe egy szórakozóhelyre, ahol egy divatbemutató keretében mutatják be a szebbnél szebb ruhákat.

Nagy Dóra | Hírek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Királylányos, habos-babos ruhában újra kislánynak érezték magukat a szépségek. Kezdetét vette a Miss Perfect Hungary szépségverseny felkészülési időszaka. A tíz döntős lányt a Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat Fesztiválon a Kerekerdő Élményparkban vasárnap válasz...Téglás.
HAON.HU


hirdetés